Menu

U14 - Årgang 2007

Den 27.10.19 satte vi uret 1 time tilbage og helt symbolsk synes vores U13 drenge og piger igen at have indstillet tiden til endnu en sejr ved enormt gå-på-mod og vindermentalitet. Med en udebanesejr på 1-2 over Longelse endte sæsonen med at vi blev "hængende" i B-rækken på en 7. plads. Vi ser tilbage på en sæson, hvor vi har mødt såvel ligeværdige modstandere som overmænd! Uanset hvad er der blevet leveret en flot og seværdig omgang fodbold og TAK for det U13. Vi er ihvertfald en større forældregruppe, som føler os vældig underholdt af Jeres fine fodboldspil.

Efterårssæsonen har ved dets afslutning afstedkommet flere skadede spillere, men holdet besidder en enorm stor kampmoral og ansvarsfølelse for hinanden i en svær tid.  

Kim og Henrik leverer som trænere for holdet fortsat en enorm stor indsats og formår at give holdet og træningen en fin kant af både socialsamvær, sjov og seriøsitet. TAK for det👍.  

Når det er sagt så vil jeg rigtig gerne opfordre børn/unge i Ryslinge og omeng til at kigge forbi og spille med på holdet. Vi mangler ofte lige de sidste spillere for at vi kommer helt i mål - so to speak!

På gensyn med hæl og tå 
U13 holdet RB41  

Træningstider

Dag Tid Omkl. Bane
Tirsdag 16:30 - 18:00
Torsdag 16:30 - 18:00

Trænere

Træner
ingen pic
Henrik Bryld
Træner
profil
Kim Søresnen